• 1

Een directe promotie zorgde voor succes voor And1

Het merk And1 basketbalschoenen is in 1993 ontstaan als zijnde een project op een school in Pennsylvania, Verenigde Staten. De naam And1 heeft men gehaald uit de sport basketbal en refereert aan een bepaalde manier van de bal te werpen, of schieten, zoals dat wordt genoemd. De jonge ondernemers op school begonnen met het verkopen van hun producten uit de achterbak van hun auto. Zij hanteerde een wijze van promoten die erg direct was en door consumenten en concurrenten als ‘ in je gezicht’ werd omschreven. Het legde de heren van And1 geen windeieren.

And1 groeiend populair

And1 is een groot merk geworden dat momenteel wereldwijd kwaliteit sport schoenen maakt. Het merk heeft het zo ver weten te schoppen dat zij officieel sponsor van verschillende NBA atleten zijn. Daarnaast zijn de heren van And1 niet vergeten waar zij vandaan zijn gekomen en zijn heel actief in het sponsoren van jonge high school teams door het hele land. And1 is een groeiend populair merk dat in de ontwerpen laat zien dat het oog heeft voor detail. In deze tijd is het namelijk vooral het uiterlijk dat aanspreek en daar zet And1 Basketbalschoenen dan ook zwaar op in.

Hoogwaardige basketbalschoenen

Wat prijs betreft zit je bij And1 zeer goed. And1 zit in veel gevallen een stuk lager in prijs dan veel van de concurrenten in het zelfde segment. De designs zijn vaak zeer strak, uniek en origineel. De And1 basketbalschoenen zijn vanzelfsprekend goed te gebruiken voor het sporten maar doen het daarnaast ook zeer goed in het dagelijkse leven. De in tal van kleuren verkrijgbare sneakers passen uitstekend bij casual outfits en kun je naar tal van niet officiële gelegenheden dragen. De kwaliteit van de materialen is zeer goed te noemen, je kunt de And1 basketbalschoenen als duurzaam en hoogwaardig omschrijven.