Jordan basketbalschoenen

Meest populaire basketbalschoenen ter wereld

Jordan basketbalschoenen zijn hoge kwaliteit basketbalschoenen en een sub merk van het wereldberoemde sportschoenenmerk Nike. Midden jaren ‘tachtig besloot Nike om de topspeler van dat moment bij basketbal team Chicago Bulls in de Verenigde Staten, Michael Jordan, een eigen basketbalschoen te geven. Dit specifiek model werd wereldwijd een regelrechte hit, er werden miljoenen paren van deze unieke basketbalschoenen verkocht. Nike besloot met de lijn Jordan basketbalschoenen door te gaan. Het logo van de Jordans, of Air Jordan, zoals ze ook wel worden genoemd, is een springende Michael Jordan die een slam dunk lijkt te maken.

Jordans blinken uit in degelijkheid en hoge kwaliteit

Jordans basketbalschoenen behoren tot de meest populaire basketbalschoenen. Nike is nog altijd de eigenaar van de gewilde basketbalschoenen lijn. De ontwerper van de eerste Jordan basketbalschoenen in 1984 heeft in 2016, ruim 30 jaar later, de Air Jordan XXX ontworpen. Dat was voor een speciaal media evenement in Chicago. Dit voorlaatste model lijkt in niets meer op de allereerste Jordan basketbalschoenen maar blinken nog altijd uit in degelijkheid en super sterke kwaliteit. Jordans zijn zeer in trek bij een breed publiek, van heel jong tot oud. Naast sporters, die vooral de kwaliteit van de stoere basketbalschoenen van Nike waarderen, draagt de gewone consument ook graag Jordans aan haar of zijn voeten.

Duurzame ontwerpen met eigen stijl

Dat Jordans ook gewoon op straat gedragen worden komt mede door het feit dat de schoenen door bekende Amerikaans artiesten worden gedragen, waardoor de Jordans basketbalschoenen als het ware nog meer exclusiviteit toebedeeld krijgen. Je kunt de Jordans binnen en buiten op het sportterrein dragen. Daarnaast zijn de schoenen goed te combineren met de gemiddelde dagelijkse outfits voor zowel mannen als vrouwen. Jordans staan bekend om hun duurzaamheid, eigen stijl en oer degelijkheid. Een Jordan slijt niet zomaar onder je voeten weg maar kan een lange tijd meegaan. Daarnaast zijn de ontwerpen altijd uniek en origineel.